Broedplaats initiatieven

 

Bij de Broedplaats worden de volgende projecten bedacht en uitgevoerd. Daarnaast is het een plek voor een aantal bijzondere initiatieven. 

lacantina.jpg

La Cantina 

In onze kantine nodigen we iedereen uit voor bijeenkomsten en workshops. Tevens een ideale plek voor uw bijeenkomst of vergadering. Wij kunnen daarbij ook lunch of diner laten verzorgen. Neem contact met ons op. 

Meer informatie: post@altijdwerkplaats.nl​

AltijdWerkplaats (Facebook)

Wil je met je handen aan de slag? Jouw talenten ontdekken of weer met je vak bezig zijn? In de AltijdWerkplaats is altijd werk. Een hebben we een snoepwinkel aan gereedschap klaarstaan. Hout bewerken, klussen, samen producten verzinnen  en samen bouwen aan werk.  In de MakerSpace refurbishen wij computers, kun je 3D printjes maken . 

Meer informatie: post@altijdwerkplaats.nl

IMG-20181130-WA0004.jpg

Foodbazar Najjar

Keukenwonder Najjar kookt al jarenlang op nagenoeg alle evenementen van de Broedplaats Gooise Meren. Bij Najjar  kun nje ook je eigen evenement door hem laten catereren en geloof ons maar, hij kookt geweldig lekker.

Meer informatie: post@altijdwerkplaats.nl

De Pop-up Buzz (Facebook)

De Pop-up Buzz is een mobiele pop-up winkel voor duurzame campagnes, diensten en producten. Met de Pop-Up Buzz brengen Sandra en Kees duurzaam handelen in beweging. Met de uitstraling van een hippiebus met vrolijke kleuren en bloemen verbeeldt het de groene hoop voor de toekomst. Ze richten zich op duurzame en sociale projecten met als doel mensen te betrekken, te raken en in beweging te krijgen

Meer informatie: post@altijdwerkplaats.nl

homepage achtergrond.jpg

GreenTeam

Wij maken ons hard voor het behoud van de natuur, het vergroten van de biodiversiteit en het verkleinen van de afvalberg door het stimuleren van een circulaire economie. Om hieraan vorm te geven biedt ons GreenTeam de volgende dienstverlening:

- Kennis en advies, ontwerp, onderhoud (lokale) ecologische groenvoorziening en (particuliere) tuinen

- Inzet t.b.v. aanleg en onderhoud van tuinen, parken en natuur 

- Aanbod van produkten (zoals roofvogelpalen, amfibieën trappen, nestkasten, compostbakken etc.)

- Organiseren van inspiratie bijeenkomsten en workshops

- Organiseren ‘groene’ onderwijsprogramma's

fiets.jpeg

FietsWerkplaats

We bestrijden social waste en stimuleren de circulaire economie. Elke fiets biedt kansen: We creëren een inspiratievolle werkplek en de afgedankte fiets wordt hergebruikt als lease- of huurfiets of ge-upcycled als nieuw product.

Meer informatie: post@altijdwerkplaats.nl

atelier.jpg

Het Atelier

Wij hebben groen en duurzaam hoog in het vaandel staan. Daarom vinden wij het upcyclen van gebruikt materiaal zo belangrijk. Bovendien zijn er tussen gebruikte en weggegooide spullen nog heel veel mooie stoffen en wol te vinden. In ons atelier maken wij nieuwe mode en interieur items van gebruikt materiaal en passen wij bestaande items aan.

Het team bestaat uit vier ondernemende dames die allemaal een creatief hart hebben en graag meedenken over mooie projecten met stof, wol of leer. 

 

Meer informatie: post@altijdwerkplaats.nl

badloods.jpg

De Badloods

Voor het realiseren van meer sociale en groene impact zijn wij druk bezig met de professionalisering en de opbouw van ‘De Badloods’, onze werkplaats op het duurzaamheidsterrein van De Groene Afslag (Crailo).

Meer informatie: post@altijdwerkplaats.nl

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_dc54.jpg

Ambachtelijke zagerij met lokaal hout

Onze houthandel is bedoeld om mensen bewust te maken waardevol hout uit eigen regio te halen en minder gebruikt hout te verspillen. Wij focussen ons op hout dat hergebruikt kan worden, geoogst is voor natuurontwikkeling of vanwege noodzaak t.a.v. veiligheid bijvoorbeeld. Wij verwerken het hout vervolgens op een milieuvriendelijke manier waarbij ieder onderdeel van de boom wordt gebruikt.

Meer informatie: post@altijdwerkplaats.nl

TWiNburgering

TWiNburgering zet zich in voor nieuwkomers in Nederland om de weg te vinden naar activiteiten en werk.  

Meer informatie: post@altijdwerkplaats.nl