Broedplaats initiatieven

 

Bij de Broedplaats worden de volgende projecten bedacht en uitgevoerd. Daarnaast is het een plek voor een aantal bijzondere initiatieven. 

La Cantina 

 

In onze kantine nodigen we iedereen uit voor bijeenkomsten en workshops. Tevens een ideale plek voor uw bijeenkomst of vergadering. Wij kunnen daarbij ook lunch of diner laten verzorgen. Neem contact met ons op. 

Meer info

AltijdWerkplaats (Facebook)

Wil je met je handen aan de slag? Jouw talenten ontdekken of weer met je vak bezig zijn? In de AltijdWerkplaats is altijd werk. Een hebben we een snoepwinkel aan gereedschap klaarstaan. Hout bewerken, klussen, samen producten verzinnen  en samen bouwen aan werk.  In de MakerSpace refurbishen wij computers, kun je 3D printjes maken . 

Meer info

Foodbazar Najjar

Keukenwonder Najjar kookt al jarenlang op nagenoeg alle evenementen van de Broedplaats Gooise Meren. Bij Najjar  kun nje ook je eigen evenement door hem laten catereren en geloof ons maar, hij kookt geweldig lekker.

Meer info

De Pop-up Buzz (Facebook)

De Pop-up Buzz is een mobiele pop-up winkel voor duurzame campagnes, diensten en producten. Met de Pop-Up Buzz brengen Sandra en Kees duurzaam handelen in beweging. Met de uitstraling van een hippiebus met vrolijke kleuren en bloemen verbeeldt het de groene hoop voor de toekomst. Ze richten zich op duurzame en sociale projecten met als doel mensen te betrekken, te raken en in beweging te krijgen

Meer info

Reggieś Recycle (Facebook)

Regina Berends maakt van, wat anderen als afval beschouwen, mooie spullen zoals statafels, lampen, vliegenmeppers noem maar op. 

Meer info

FietsWerkplaats

Pascale neemt de FietsWerkplaats voor haar rekening. Samen met statushouders in opleiding knapt ze fietsen die we binnenkrijgen op zodat iedereen op een veilige fiets 't Gooi kan ontdekken. 

Meer info

LAPjeswerk

Vrouwen van alle nationaliteiten zijn welkom in La Cantina voor een gezellige ochtend samen zijn en samen werken. We geven geen les of een cursus. We helpen elkaar zo goed als we kunnen. Het contact met elkaar is voor ons het belangrijkste en het praten in het Nederlands is voor veel vrouwen een goede en leuke oefening.

 

Meer info

Zamani IT-services

 

Merhdad is een echt wizzkid als het om computers gaat! Hij refurbished de computers die bij ons binnenkomen. Hij heeft kennis van (en ervaring met) hardware, netwerken, Apple, Windows, Linux. Ook bedenkt hij oplossingen voor computerproblemen en heeft hij ervaring als IT-trainer.

Meer info

Makerspace

 

In onze Makerspace kan iedereen aan de slag met ‘klein elektronisch werk’. Zo staan er computers aangesloten op een 3D printer,  waar alle inwoners van Gooise Meren tegen een kleine vergoeding gebruik van kunnen maken. Of je wilt vinyl snijden of plakletters drukken? 

Meer info

TWiNburgering

TWiNburgering zet zich in voor nieuwkomers in Nederland om de weg te vinden naar activiteiten en werk.  

Meer info

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart)

info@broedplaatsgooisemeren.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors