La Cantina

Het sfeervolle hart van onze Broedplaats is een mooie ontmoetingsplek voor bijeenkomsten, voor werk of gewoon omdat er iets te vieren of te proeven is. En tijdens openingstijden staat er altijd gratis koffie voor u klaar. 

In de open keuken van La Cantina worden allerlei wereldkeuken gerechten gemaakt; van Hollandse stampot, Syrische buffet tot Eritrese soep. La Cantina is volledig opgeknapt en ingericht met herbruikbare spullen. Zomers is ons terras ook open en kun je even tot rust komen in onze Miestuin. 

 

Vergaderen op een bijzondere plek

Daar is de Cantina een prima plek voor! We hebben een grote ruimte met diverse tafels die je naar eigen inzicht kunt verschuiven. Wil je even geconcentreerd werken of heb je daarbij een break-out ruimte nodig, dan kan dat ook. De koffie en thee staan voor jullie klaar en je kunt ook gebruik maken van onze keuken. Desgewenst geven we ook graag een rondleiding over de broedplaats. 

 

Bijeenkomst inclusief lunch of diner

Zoek je een vergaderplek waar je eens iets anders wilt serveren voor lunch dan belegen Hollandse broodjes? Of heb je iets te vieren en geen zin in de afwas? Wij laten uw groep kennismaken met onze heerlijke wereldse gerechten. Een Syrisch buffet, een Ethiopische pasta of Eritrese lekkernijen. U vraagt, wij koken. 

 

Kookworkshops, ook voor kinderen 

Kookworkshops geven wij ook met plezier. Laat ons even weten wat uw wensen zijn, dan gaan wij iets moois voor u regelen.

Catering op lokatie (inclusief servies en tafels)

Wilt u thuis of op het werk een bijzondere catering door mensen die trost zijn op hun culinaire cultuur? Dat kan natuurlijk. Er is heel veel mogelijk. 

 

Gebruik maken van la Cantina?

Voor boekingen, aanvragen voor catering of het gebruik van la Cantina kun je terecht bij post@altijdwerkplaats.nl