LAPjeswerk

Vrouwen contactgroep

** Winterstop ** van 30 november tot 7 november houden we een winterstop. Wil je in januari lekker meedoen, laat het ons weten via wvanspaendonck@telfort.nl

Op vrijdagochtend van 09:30 tot 12:00 zijn vrouwen van alle nationaliteiten welkom in La Cantina voor een gezellige ochtend samen zijn en samen werken.

Je kunt er leren werken met een naaimachine. Je kunt je eigen kleding repareren of iets leuks bedenken en maken voor in huis. We hebben veel stoffen om uit te kiezen en veel boeken met voorbeelden en ideeën. Handwerken kan ook: breien, haken, patchwork. We hebben overal spullen voor!

We geven geen les of een cursus. We helpen elkaar zo goed als we kunnen. Het contact met elkaar is voor ons het belangrijkste en het praten in het Nederlands is voor veel vrouwen een goede en leuke oefening.

Kleintjes die nog niet naar school gaan, kunnen met hun moeder meekomen. We zullen er samen op passen, om de beurt als dat nodig is, zodat je ook je handen vrij hebt om nog wat te kunnen doen.

Voor het huren van La Cantina en de koffie of thee, vragen we € 2 per ochtend. Het gebruiken van de naaimachines, de stoffen en alle andere spullen zijn gratis omdat we nog een grote voorraad hebben.

Heb je belangstelling?
Kom een keer meedoen of geef je op bij:
Wil van Spaendonck
wvanspaendonck@telfort.nl
Bellen kan ook: 035-6947566
 

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart)

info@broedplaatsgooisemeren.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors