LAPjeswerk

Vrouwen contactgroep

Op vrijdagochtend van 09:30 tot 12:00 zijn vrouwen van alle nationaliteiten welkom in La Cantina voor een gezellige ochtend samen zijn en samen werken.

Je kunt er leren werken met een naaimachine. Je kunt je eigen kleding repareren of iets leuks bedenken en maken voor in huis. We hebben veel stoffen om uit te kiezen en veel boeken met voorbeelden en ideeën. Handwerken kan ook: breien, haken, patchwork. We hebben overal spullen voor!

We geven geen les of een cursus. We helpen elkaar zo goed als we kunnen. Het contact met elkaar is voor ons het belangrijkste en het praten in het Nederlands is voor veel vrouwen een goede en leuke oefening.

Kleintjes die nog niet naar school gaan, kunnen met hun moeder meekomen. We zullen er samen op passen, om de beurt als dat nodig is, zodat je ook je handen vrij hebt om nog wat te kunnen doen.

Voor het huren van La Cantina, kun je ons mailen. Het gebruiken van de naaimachines, de stoffen en alle andere spullen zijn gratis omdat we nog een grote voorraad hebben.

Heb je belangstelling?
mail ons op post@altijdwerkplaats.nl
 

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors