Pop-up Buzz

De Pop Up Buzz is een initiatief van Kees & Sandra. De wereld willen wij graag iets mooier maken mooier maken door duurzame campagnes te voeren op het gebied van milieu, onze maatschappij en duurzame economie. Hiervoor gebruiken we een fantastisch, aaibaar vervoermiddel. Een omgebouwde SRV wagen die rijdt op zonne-energie. Wij brengen met onze Pop-Up Buzz niet de boodschappen langs. Wij komen niets brengen of halen maar gaan de dialoog aan.

 

Wij richten ons op duurzame en sociale projecten met als doel mensen te boeien, binden en in beweging te krijgen. Om deze doelen te bereiken wordt niet alleen de Buzz ingezet, maar leveren we verschillende diensten om de ingezette beweging blijvend te maken. Zoals het bouwen van websites, leveren van content en het organiseren van campagnes op (sociaal) duurzaam gebied. ​

Op dit moment zijn we o.a. actief bij het programma Samen Sneller Duurzaam en Thuis in Westereng van de gemeente Gooise Meren, helpen we meebouwen aan een Groen Schoolplein-programma, geven we gastlessen op scholen over verschillende duurzame thema’s en ondersteunen we nieuwe Nederlanders met het opzetten van een eigen bedrijf. Ook doen wij onderzoek op het gebied van circulair ondernemen en de waarde van afval.

 

facebook.jpg

Volg ons op Facebook