AltijdWerkPlaats is er klaar voor

De AltijdWerkPlaats is klaar voor de grote opening. Rob heeft er met Mehrdad een professionele werkplaats van gemaakt waar iedereen kan komen werken. Handen uit de mouwen. Wat er gedaan moet worden hangt aan de muur. Maar stiekem zijn ze allang begonnen. Met stellingkasten lassen, deuren repareren, schoenenrekken maken, mededelingenborden, fietsen repareren, noem maar op.

Kom ook kijken op 5 februari tijdens onze opening en neem ajb oud gereedschap mee als je over hebt!

Wij kunnen het goed gebruiken, want Rob en Mehrdad zijn eigenlijk op zoek naar van alles waar je van alles mee kunt maken. Ze geven je hier alvast een paar hints. En Mehrdad is heel graag op zoek naar edelsmidgereedschap om op de werkplaats met zijn vak bezig te zijn.

BTW. Voor de kinderen is er 5 februari ook iets bijzonders in de werkplaats te ontdekken. En lekkere hapjes. Of hadden we dat al eens gezegd?

#altijdwerkplaats

Recent nieuws Broedplaats