AltijdWerkPlaats op Facebook

Onze groei is bijna niet bij te houden! Met trots presenteren wij de facebookpagina van de AltijdWerkPlaats. Like deze pagina, kom helpen, doneer gereedschap. Alles is welkom!

De AltijdWerkPlaats is een initiatief van het Gooise Meren Coöperatief in samenwerking met Elk Gooisch Matras Komt Van Pas. Samen streven we naar een gemeenschap waarin iedereen zich thuis en betrokken voelt en gewaardeerd wordt voor zijn of haar bijdrage. De AltijdWerkPlaats draagt een steentje bij door mensen te verbinden door samen te werken. Het delen van een werkplaats met gereedschap, maakt met ieders inzet letterlijk van alles mogelijk. Elk Gooisch Matras ontvangt genereus spullen voor nieuwkomers. Niet alles is altijd in topconditie en wij willen mensen actief betrekken bij het repareren van spullen die nog makkelijk een ronde mee kunnen. Op deze site laten we zien wat we doen en wat we nodig hebben. Voel je je aangesproken? Wil je ook een bijdrage leveren? Je bent van harte welkom! De AltijdWerkPlaats is een plek waar je van alles kunt maken of repareren. Voor jezelf of voor een ander, samen of toch alleen. Open op dinsdag van 09:00 tot 14:00 uur.

#altijdwerkplaats

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors