Fiets voor Yohannes

In de AltijdWerkPlaats ontstaan soms zomaar de mooiste, ontroerendste verhalen. Zoals deze week. Toen op de Facebookpagina van het Gooise Meren Coöperatief een oproepje werd gedaan voor een jonge, nieuwe statushouder in Gooise Meren: Yohannes uit Eritrea. Die zo graag weer zou willen fietsen. GEZOCHT: een racefiets voor Yohannes!

Een paar dagen later nam Danielle contact met ons op. Zij had misschien een fiets voor Yohannes. De fiets was van haar overleden vader geweest en stond nu, zonder wind in de trappers, op de zolder. Haar moeder was er nu aan toe van deze fiets te scheiden voor dit goede doel. Zij merkte op dat ze het fijn vond dat de fiets van Johan naar Yohan zou gaan. Weliswaar met pijn in het hart maar genereus en vol overtuiging heeft zij de fiets aan ons meegegeven. Er moest wel wat aan gesleuteld worden, zei ze. Maar na wat kleine reparaties zou de fiets vast weer probleemloos over de Gooise fietspaden racen! En nu hangt deze ge-wel-di-ge snelle fiets aan het plafond van de AWP. We fixen 'm en lappen 'm op en zorgen voor banden vol met wind. zodat hij kan meefietsen met wielervereniging de Adelaar.

Bedankt lieve mevrouw, voor deze mooie donatie! Daar wordt Yohannes straks heel gelukkig van! En daar worden wij van de AltijdWerkPlaats dan weer blij van.

#donatie #altijdwerkplaats

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors