We hebben een B!

We hebben de B!

We hebben de U!

We hebben de S!

We hebben een BUS!

We zitten op zo'n 80% van ons streefbedrag, maar van de eerste donaties hebben we alvast een heerlijke ruime bus gekocht. Kijk 'm eens staan met zijn prima staat en extra verlengde achterkant. We willen nu alvast al die mensen bedanken die een donatie hebben gedaan. We zijn zo ontzettend blij met onze echte eigen bus!

Nu de rijbewijzen nog. En dat gaat ook lekker. Najjar en Zaher zijn beiden geslaagd voor hun theorie-examen (met 100% en 98% score !) en zullen snel starten met een paar rijlesjes om het praktijkexamen te halen. Dan kunnen ook zij voor ons de weg op om nog meer mensen te helpen.

Elke dag brengt ons weer nieuwe energie en plannen voor leuke dingen. Zo gaan we binnenkort starten met het moestuin-project onder leiding van Hamdi (tweede van rechts op de foto). Hij was in Sudan tomaatzaden kweker en gaat hier met ons en alle nieuwkomers aan de slag om groente te verbouwen.

Natuurlijk hebben we nog steeds budget nodig voor de vaste lasten, benzine en materiaalkosten. Donaties zijn dus nog altijd meer dan welkom op

NL08 RABO 0308 2496 15 t.a.v. Stichting Nieuw in 't Gooi.

Iedereen bedankt !

Het hele team en alle vrijwilligers van Elk Gooisch Matras Komt van Pas.

#donatie

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors