Jouw speelgoed in Griekenland

Ditha Batelaan is één van de vrijwilligers van de AltijdWerkPlaats. Zij vroeg ons of haar dochter Vera speelgoed bij ons mocht uitzoeken. Voor de Stichting Bootvluchteling. En natuurlijk mag dat. Wij zijn een voorstander van SAMENwerken! Vera heeft 10 kilo speelgoed meegenomen naar een opvangkamp in Athene. Daar verblijven op dit moment ongeveer 1000 volwassenen en 400 kinderen. Van 18 t/m 28 maart speelt Vera 's ochtends met de kinderen. In de middag helpt ze in de haven van Athene waar nog dagelijks mensen aankomen. Op de foto zijn de kinderen lekker een tekening aan het krassen om deze vervolgens in te kleuren. Een gulle gever doneerde heel veel zwarte vellen papier. En dit papier laat de kinderen hier ver vandaan, oorlog en ellende even vergeten.

#vrijwilliger #donatie

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors