Brandweerrode wieg

*UPDATE* Vandaag werd onze nostalgische, brandweerrode wieg mee naar huis genomen door deze twee lieve mensen. Zij verwachten hun eerste kindje in juli. Een zomerkindje! En oh wat zal die kleine straks prins(es)heeeerlijk slapen in dit mooie bedje. Wij wensen jullie heel veel geluk en horen heel graag wanneer de baby geboren is! En of we dan roze of blauwe beschuit met muisjes kunnen meenemen!

24 maart 2016

Deze ge-wel-dige brandweerrode wieg staat nu in The Gym. Te wachten op een heel klein baby'tje. De mevrouw die 'm zo liefdevol kwam doneren, was in tranen. We werden er zelf ook emotioneel van. Zij had er namelijk zelf ooit in gelegen. Daarna haar kinderen. En ook haar kleinkinderen hadden liggen pronken in dit wiegje. Zelfs de originele lakentjes zitten er nog in. Nu zou ze zo ontzettend graag zien dat een vluchtelingenkindje de wieg in gebruik gaat nemen. En dat gaat zeker gebeuren! Een nieuwe lente is begonnen en wij hebben de eerste zwangere dames al gesignaleerd! :-) Heel veel dank voor deze lieve, emotionele gift. Een nieuwe generatie in een nostalgische wieg. We love it en Elk Gooisch Matras... (vul maar in).

#donatie #bezoeker

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors