Glanzende schoenen

Bij Elk Gooisch Matras geloven we erin dat je altijd om hulp kunt vragen. Soms krijg je als antwoord JA. Soms krijg je een nee als antwoord. En soms krijg je na een halve hulpvraag meteen een plastic tas in je handen gedrukt. Sjoerd, held van De Schoenmakerij aan de Havenstraat in Bussum begon direct die tas met schoenpoets spullen te vullen nadat het woord vluchteling en Voedselbank was gevallen. Dankzij hem staan onze schoenen er weer strak bij, bedankt Sjoerd!


Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors