Kleurige bende

Het was weer een mooi, opgeruimd dagje in The Gym. Ditha heeft ons aangestoken. De gang moet brandveilig, dus de bedden moesten er weg, met deze kleurige bende als resultaat... super mooi en eerlijk is eerlijk zo'n Gooisch Matras ligt toch wel errug lekker na een dagje sjouwen. En lieve mensen, wat hebben we een kleding. Vandaag heeft de Kledingbank Kids ons van de laatste hippe outfits voorzien en we zitten nu echt bommetje vol. Het gaat nog zeker weken kosten om alles een mooi plekje te geven. Dus: genoeg is genoeg. Enorm veel dank voor alle aanbod, maar vanaf nu zit er ECHT een stop op kleding. Datzelfde geldt voor speelgoed. Heerlijk zoveel er is voor al het kindvolk om mee te spelen.

Wat hebben we dan WEL nodig? We hebben met spoed een goed werkende wasmachine nodig. Ovens en staande lampen. Ook fijn. Fietsen kunnen we ook nog steeds goed gebruiken, zeker daar Crailo weer nieuwe bewoners heeft en ook de gemeente Gooise Meren steeds meer statushouders erbij krijgt.

Jullie snappen, we zijn er maar druk mee. En daar worden wij weer blij van. Veel dank voor alle leuke, gezellige reacties en alle mooie spulletjes waar we allemaal lieve mensen weer helemaal blij mee kunnen maken.


Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors