Wijn & Olie op 21 mei

Hoera! Het is vandaag! Vanmiddag presenteert Elk Gooisch Matras zich samen met heel veel andere Gooische initiatieven in Muiderberg. De Buzz van het Gooise Meren Coöperatief staat geparkeerd voor De Rijver. Zin in! Komt allen! En om nog maar eens wat te noemen: Stichting Kiwanis (een organisatie van serviceclubs die zich inzet voor kinderen) heeft besloten hun jaarlijkse wijnverkoop ten bate van Stichting Nieuw in ’t Gooi te doen. En dat zijn wij dus! Hoe fijn is dat?! En hoe meer wijn er verkocht wordt, hoe meer geld wij krijgen voor het inrichten van de twee nieuwe lokalen die we hopen te krijgen van de gemeente (in samenwerking met het Gooise Meren Coöperatief). De wijnproeverij is zaterdag 21 mei tussen 14 en 17 uur. In de Watertoren van Bussum. En dat is al een bijzondere ervaring op zich! Je kunt de Watertoren beklimmen en van het a-dem-be-ne-men-de uitzicht genieten. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon een paar flessen wijn (of olijfolie!) kopen. Wij zouden het enorm leuk vinden als je op 21 mei naar de Watertoren komt! Dus: Save the date and see you all there & then!

#donatie

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors