Bezoek van de BBB

Deze ge-wel-di-ge brandweerrode tractor kwam vandaag ons schoolplein oprijden. Met MEST! Voor de Moestuin! De meneer van de BBB (Boeren-Bemestings-Bond) loost die prachtige berg (poep) op ons plein en yes! Wat ruikt het zalig! You either like it or you don't. Wij zijn er superblij mee. Want nu kan de moestuin worden bemest. En daarna kunnen we gaan zaaien. Want de pompoen- en courgettepitten staan te trappelen op de vensterbank. Die willen dolgraag die verse aarde in!! Net als de zonnebloemen. Die worden vast reusachtig! En de courgettes en pompoenen extra smaakvol.

#donatie #vrijwilliger #altijdwerkplaats

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors