Good vibes!!!

9.4.2016

WAUW. Just wauw! Wat een ge-wel-di-ge dag vandaag! Good vibes en heeeel veel helpende handen! Zonnetje erbij. Scheppen startklaar. Buxus ready to go. Met enorm veel power en plezier is vandaag de moestuin aangelegd. Alle vrijwilligers (waarvan 6 deze week aangekomen in het AZC!) in de hoogste versnelling! En dat allemaal onder de bezielende leiding van Meneer Hans. Onze expert moes- en bostuinen. Het vogelhuisje hangt. De grond is omgespit. De zaden liggen juichend te wachten om uitgezaaid te worden. Wat een klus. En wat ging het super!!! Hier worden wij echt gelukkig van! Iedereen bedankt en shukran voor alle noeste arbeid!! Sorry, we praten vandaag in uitroeptekens!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent nieuws Broedplaats
Please reload

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart)

info@broedplaatsgooisemeren.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors