Vele handen


We vallen in herhaling. Maar het moet gezegd worden! Wat een machtig mooi teamwork weer vandaag. Nederlandse, Engelse en Arabische instructies vliegen om de vuurplaats. En in no-time is een deel van de moestuin bestraat. Organisch bestraat. En we weten allemaal wat dat betekent! De vuurplaats is zo goed als klaar voor een vuurtje. Rest ons nog even de benen te strekken op de nieuwe klinkers. En even te klinken op gedane arbeid. Dank voor alle hulp lieve mensen! Shukran!!


Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors