Wereld BBQ


Wat een heerlijke gezellige drukte vandaag op De WereldBBQ Bussum! Het hele grasveld gevuld met blije mensen uit vele culturen, picknickkleedjes EN de meest geweldige hapjes en lekkernijen! Naijar en consorten stonden dagenlang in de keuken om ons vandaag de meest geweldige Syrische lekkernijen te presenteren. Gelukt! Mmmmm.... :-) De AltijdWerkPlaats zorgde voor een mobiele werkplaats. En daar werd gretig gebruik van gemaakt. Meisjes en jongens. Jong en oud. De spijkers vlogen ons om de oren! We hebben gesmuld en schorre stemmen van het kletsen. Kennismaken en ontmoeten. Wat kunnen we nog meer zeggen: de weergoden waren ons goed gezind en het was kortom een geweldige middag! Dank voor alle organisatie. Dank voor alle vrolijkheid en vriendelijkheid. Shukran!

#vrijwilliger #altijdwerkplaats #bezoeker

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors