Logeeradres gezocht


UPDATE Ten eerste dank voor jullie aanbod om Khaled de komende tijd een onderdak te bieden. Het is zó hartverwarmend om zomaar het gebruik van een huis, een slaapplek of warm welkom te ontvangen. Het heeft Khaled meer dan goed gedaan. Khaled heeft op dit moment twee logeeradressen voor de komende tijd en in geval van nood, zelfs nog 2 mogelijkheden achter de hand. Gisteravond is hij vertrokken naar één van de logeeradressen. Wij hopen dat hij uit kan rusten en zijn zorgen voor dit moment achter zich te laten. HARTELIJK DANK.

Lieve mensen, Khaled (30) uit Syrië kwam ons vanochtend bezoeken bij Elk Gooisch Matras Komt Van Pas. Heel fijn natuurlijk maar hij zoekt voor maximaal drie maanden een logeeradres.

Wat is het geval? Sinds september woont Khaled in AZC Crailo. Hij heeft een groot netwerk opgebouwd en is op dit moment bezig met een traineeship bij een 3D animatie bedrijf in Hilversum. Helaas heeft het COA besloten dat hij moet verhuizen naar een AZC in Drenthe. De gemeente Hilversum wil Khaled graag behouden en is druk bezig dat voor elkaar te krijgen. Dat gaat lukken, alleen kost dat tijd.

Wie oh wie kan Khaled helpen aan tijdelijke woonruimte in Hilversum of omgeving? Een kamer is ook goed. Hij is extreem goed in alles wat met elektronica te maken heeft maar ook in het ontwerpen van logo's en andere visuele uitingen. En bovenal is Khaled heel aardig, beleefd en ondernemend. Carla van Dam van de www.loopbaan.school begeleidt Khaled, neem contact met haar op als je iets weet.

#bezoeker

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors