Drukke boel

Het was een prachtige dag gisteren, de Open Dag bij in en rond de oude school aan de Michiel de Ruijterlaan / Piet Hein. Door het team van het RepairCaf is hard gewerkt. Zij hebben weer veel mensen blij gemaakt met het repareren van hun apparaten en fietsen, al was het soms wel even puzzelen.

Ook Mehrdad had het druk met het repareren van sieraden. De jeugd heeft zich geamuseerd met het schieten van waterrakketten en het maken van takkenbeesten met Irene van den Bos. Haruka Matsuoliet liet ons zien hoe je kalligrafeert. En wat zeggen jullie van het prachtige familieportret van Louis Poelstra? Als je ver genoeg terug in je verleden gaat dan merk je dat wij uiteindelijk allemaal familie van elkaar zijn! Velen hebben genoten van een heerlijke kop koffie, lekkere Egyptische en Marokkaanse hapjes en er is volop genetwerkt, nieuwe ideeën zijn uitgewisseld en oude verbindingen zijn weer aangehaald.

LAPjesWERK trad voor het eerst onder deze nieuwe naam naar buiten. Kortom het was een groot succes. Iedereen dank voor alle belangstelling en welkom alle nieuwe vrijwilligers!! Fijn dat jullie ons komen versterken.

Wil ook jij je talenten laten zien of (opnieuw) ontdekken? Je bent van harte welkom op dinsdagochtend, donderdagochtend en zaterdagochtend. Hoe meer mensen mee doen, hoe meer activiteiten we kunnen organiseren en des te vaker we de deuren kunnen openen.

#bezoeker #vrijwilliger #altijdwerkplaats

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors