Koffer


Vandaag stond Namuddu Rehemah (31) uit Oeganda bij ons in de Gym. Ze had een A4-tje bij zich waarop staat dat ze morgen om 10 uur moet vertrekken. Vanuit Crailo naar een AZC in Gilze, waar ze de procedure ingaat. Ze wilde graag een koffer om haar spullen in te vervoeren. Of we er misschien één hadden. En hoe naar het is om na vierenenhalve maand weer te moeten verhuizen. Gelukkig konden we een glimlach op haar gezicht toveren met een supermooie broek, een jurk en een leuk vest. En een koffer natuurlijk. Bedankt gulle gevers en goede reis Namuddu!!

#elkgooischmatras #azc #koffer

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors