Roze Droom


Deze week werden wij blij verrast door Alice (70) uit Amsterdam. Zes kleinkinderen heeft ze. De jongste, Evi, is al 5 jaar en dat is best groot! De wieg waarin Evi heeft liggen pronken als baby, wordt alweer een tijdje niet gebruikt. Oma Alice legde aan Evi uit dat ze nu andere kinderen blij kunnen maken met de wieg. Kinderen die uit een ver land moesten vluchten en geen spulletjes konden meenemen. En misschien vinden ze het houten hobbelpaard en het poppenhuis ook heel fijn om mee te spelen. En zo geschiedde. Deze droom van een roze wieg staat nu bij ons in de winkel. Te wachten op een meisjes-baby, een roze prinsesje dat daar precies in past! Maar dat is nog niet alles. Want vandaag kwam Carmen naar The Gym. Met een ge-wel-di-ge roze schommelwieg! Maar dan voor een poppenbaby. Zo'n *pak 'm beet* vijfenveertig jaar geleden speelde ze zelf met dit poppenwiegje. Dat haar moeder helemaal zelf bekleed had met roze en kant, lakentjes en een dekentje. Carmen heeft het wiegje al die jaren bewaard. Voor als ze zelf een dochter zou krijgen. Elf jaar geleden was ze in blijde verwachting: ze kreeg een zoon. Met een mooie dosis emotie kwam ze het poppenwiegje vandaag doneren aan Elk Gooisch Matras. En daar zal het een mooie nieuwe poppenmoeder krijgen. Lieve, lieve Alice en Carmen: wij vinden jullie kanjers!! Heel veel dank, ook vast namens de aanstaande (poppen) moeders!!

#wieg #donatie #roze #baby #elkgooischmatras

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors