Binnenkijken bij Elk Gooisch Matras

In februari kregen we bezoek van Bodil, Tim en Celeste. Van de Nederlandse Filmacademie in Amsterdam. Of ze een filmpje mochten maken over Elk Gooisch Matras. Voor een schoolopdracht. In onze Gym. Ja natuurlijk! Vinden wij leuk!! Zie hieronder het resultaat. Fijn veel informatie, leuk gefilmd en onze jassen bleven nog wel even aan. Tot de kachel in The Gym aanging in mei :-) Supergoed gedaan jongens, dankjewel!!

#vrijwilliger #altijdwerkplaats #bezoeker #azc

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors