Huis, Fiets en Keuken


Lieve mensen! Heel graag doen wij een beroep op jullie! Heb je de zolder, garage en/of al je keukenkastjes opgeruimd? Lees dan even deze oproep voor spulletjes. Huis-, fiets- en keukenspulletjes, om te kunnen delen met onze medelanders en mensen van de voedselbank. We zitten vooral te sprrringen om het volgende:

- Keukenspulletjes (borden, pannen, bestek, voorraadpotten, hand- en theedoeken en alles wat je verder maar kunt bedenken om een mooie pot te koken in je eigen keuken!)

- T-shirts voor heren maat S en XS

- Matras 160 x 200

- Bed 180 x 200

- Een-persoons dekbedovertrekken

- Houten meubeltjes (ook opknappers welkom!)

- Spulletjes voor persoonlijke verzorging als een fohn, scheerapparaat enz.

- Fietsen (kleine reparatie geen probleem!)

- Materiaal om fietsen op te knappen

Op dit moment hebben wij genoeg (klein) speelgoed en kleding (behalve die t-shirts dan!) Wij vragen u vriendelijk om hier een andere bestemming voor te vinden, tot wij weer door onze voorraad heen zijn of de seizoenen gaan wisselen. Dank!

En, last but not least zoeken wij iemand die het leuk vindt fietsen op te knappen! Hou je van fietsen? Ben je handig met gereedschap en een bandenplakset? Heeft een rijwiel geen geheimen voor je? En word je ook blij van banden vol met wind?? Kom ons dan helpen in de AltijdWerkPlaats fietsen weer rij-klaar te maken! Neem ajb contact met ons op voor meer info als je daar tijd en belangstelling voor hebt!

#keukenspulletjes #fietsen #matras #bed #donaties

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors