Prinsesje


"Jaa! Mijn papa en mama hebben vandaag een wieg voor mij gevonden bij Elk Gooisch Matras! Een * hele * mooie * roze * wieg! Daar kan ik straks in slapen als een prinsesje! En allemaal fijne dromen in dromen!" aldus Ikram uit Eritrea (2 maanden) en ze rekt zich nog een keertje lekker uit. <3 Check de foto van De Roze Wieg in het bericht van vorige week (2 augustus). Oh wat worden wij hier blij van! En dat heerlijke kleine roze meisje hebben wij bijna fijngeknuffeld. Zo lief! :-)

#roze #donatie #elkgooischmatras #wieg #prinsesje

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors