Nieuwkomers!


En dan worden er zomaar ineens drie kippen afgeleverd bij The Gym!! Zonder kippenhok. Maar dat is geen probleem. Dat regelen wij wel even. Staan we gewoon vandaag in de regen met elkaar een hok te timmeren! Met oud hout en gerecycled materiaal. Van niets iets maken! Daar draaien wij onze hand niet voor om. En ons timmermansoog ook niet. :-) Het hok zit zo goed als in elkaar. Wat een dynamisch teamwerk weer! En oh ja, de AltijdWerkPlaats had "toevallig" nog een paar zakken houtzaagsel "over". Zodat die kippenpootjes lekker warm blijven. Wat worden wij blij van dit soort dagen! Wat een inspiratie en wat een creativiteit! Schudden wij zo uit onze mouw (met spijkers) <3 Oh ja. En we hebben al namen: Teun, Toon en August!


Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors