Wij zoeken!

15.8.2016

 

WIJ ZOEKEN: Een nieuwe, vrolijke, georganiseerde vrijwilliger c.q. multitasker voor de donderdagochtend! Vind je het leuk om de kledingafdeling van onze winkel netjes te houden? En het keukenraad een overzichtelijk plekje te geven? Ben je flexibel inzetbaar bij andere winkelwerkzaamheden? Dan zoeken wij JOU! :-) WIJ BIEDEN: een dynamische werkomgeving, een multicultureel team met humor, ruimte voor eigen initiatief en natuurlijk heel veel gezelligheid! Vrijwilligerswerk bij Elk Gooisch Matras is gewoon een feestje! Join our team! Deel dit bericht en/of reageer hieronder! CU in The Gym! :-)

Please reload

Recent nieuws Broedplaats
Please reload

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart)

info@broedplaatsgooisemeren.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors