(Niet) Standaard


Oh wat maken we toch een mooie dingen mee. Vandaag weer zo'n dag. Kees kwam binnen en wilde heel graag het volgende met ons delen. Zijn vrouw en hij houden van fietsen. Ze waren onderweg van Sevilla (!) naar Nederland toen Kees' standaard brak. Dus hij vraagt Eric Schuijt van de Vakantiefietser.nl of hij er eentje wil opsturen. Dat doet Eric. Met bijgaand briefje. Wat een held! Maar omdat Kees onderweg geen vluchteling is tegengekomen, kwam hij vandaag naar The Gym om het bedrag van de standaard en het verzenden ervan aan ons te geven. Keer TWEE! Hoe bijzonder is dat? Lang leve dit soort lieve mensen. Dank jullie wel Kees en Eric.


Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors