Zomer!


Eindelijk zomer! En wij hebben nog wel wat buitenklusjes te doen :-) Komkommertijd? Niet bij Elk Gooisch Matras! De tomaten krijgen blozende wangen. En de pompoenen groeien als kool! Onze tuinexpert meneer Hans spant vandaag een mooi net over het kippenverblijf: Villa Kakelbont (wie maakt een mooi kleurig bordje voor op het huis?!). Want Teun, Toon en August namen laatst nieuwsgierig de kuierlatten. En liepen door de Piet Heinlaan te scharrelen... Vanaf vandaag dus niet meer :-) De bijtjes vliegen af en aan. Genieten van de warme zonnestralen. Nog meer honing in de maak! Jammie. En er wonen heel veel andere mooie beestjes in onze moestuin. Zoals de altijd vrolijk lachende Libel. Kortom: geniet van het mooie weer deze week! Wij doen allemaal lekker wat nieuwe (zonne-) energie op! ☀️☀️☀️

#zomer #moestuin #kippen #bijtjes #honing #libel #zon

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors