Gezocht!


Een van onze vaste vrijwilligers heeft een nieuwe baan gevonden! Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe hulptroepen! WIJ ZOEKEN: Een vrolijke, georganiseerde vrijwilliger c.q. multitasker voor de donderdagochtend! Vind je het leuk om de kledingafdeling van onze winkel netjes te houden? En het keukenraad een overzichtelijk plekje te geven? Ben je flexibel inzetbaar bij andere winkelwerkzaamheden? Dan zoeken wij JOU! :-) WIJ BIEDEN: een dynamische werkomgeving, een multicultureel team met humor, ruimte voor eigen initiatief en natuurlijk heel veel gezelligheid! Vrijwilligerswerk bij Elk Gooisch Matras is gewoon een feestje! Join our team! Deel dit bericht en/of reageer hieronder! CU in The Gym! :-)

#vrijwilligerswerk #elkgooischmatras #vacature #donderdag

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors