Buzzz


Jaa jullie zien het goed! Er staat een bus op het schoolplein van The Gym! En niet zomaar een bus. Het is de enige echte Buzzz van het Gooise Meren Coöperatief! En daar hebben wij met z'n allen grOOtse plannen mee! De ene keer staan wij bijvoorbeeld bij een festival Zero Waste te doen. Dan rijden we rond met een naaiclub. Vervolgens zamelen we grondstoffen in voor de AltijdWerkPlaats. Of schieten we te hulp bij een buurt in nood. Heb je ook een leuk idee? Laat ons weten! We zijn vandaag al begonnen de Buzzz een poetsbeurt en een metamorfose te geven. En de kleintjes op het schoolplein wilden heeeel graag even sturen. En toeteren! Vinden wij leuk!

#buzz #elkgooischmatras #gooisemerencooperatief #zerowaste #altijdwerkplaats #verbinden

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors