Donaties


Waanzinnig, wat een lieve mensen heb je toch! Dat wisten we natuurlijk al, maar hier zijn weer twee mooie voorbeelden. Een stel kwam onlangs een prachtig bed brengen. Bij het weggaan zeiden ze: normaliter krijgen wij geld als we een bed wegdoen, maar in dit geval geven we jullie geld. En drukte ons een envelopje in de hand. Bijzonder toch? En op 21 augustus heeft de Doopsgezinde Gemeente Naarden-Bussum een collecte gehouden ten bate van onze stichting. Hoe fantastisch is dat? Heel veel dank lieve mensen! Wij gaan het geld goed benutten!

#donaties #euros #collecte #bed #kerk

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors