Food Bazar Najjar


Elk Gooisch Matras proudly (!!) presents: Food Bazar Najjar!! Een mooie nieuwe toekomstdroom is realiteit geworden. Fakir Najjar van EGM, masterchef en creatief keukenwonder, heeft zijn eigen (mobiele) keuken gelanceerd! Vanaf nu kan iedereen kennismaken met de Syrische keuken en heerlijkheden. Kom proeven en genieten van alle goodies zaterdag op Bussum Cultureel! Je vindt Najjar van 11.00 tot 20.00 uur op het Foodplein Wilhelminaplantsoen. CU there & then & Saha wa Hana *eet smakelijk* ! :-) PS met grote dank aan Topkantoor & Creatief Bussum (www.topkantoor-creatief.nl) die ons heeft geholpen deze geweldige visitekaartjes met spoed te leveren! Dank en Shukran!


Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors