Stoer


Wat een heerlijke, zonnige septemberdag op het Plein onder de Plataan! Onze winkel ziet er uit om door een ringetje te halen. Piekfijn en georganiseerd! Dank lieve vrijwilligers! Het plein werd vandaag onkruid- en bladvrij gemaakt door enthousiaste stagiaires van de HvA. En ook de planken liggen weer op de banken. :-) Imad heeft de zandbak helemaal speelklaar gemaakt. Zo super nice en netjes dat je er je badhanddoek in wilt leggen om te zonnebaden! En Najjar rende rond met ovenschalen, verse kruiden en andere mooie ingrediënten voor de mega-kook-klus op Bussum Cultureel zaterdag. En ja: van dit alles zijn hele gezellige foto's gemaakt. MAAR: DIT is wat ons betreft toch wel de foto van de dag. Die enorm fijne kinders van Isabel uit Oeganda. Met zonnebril. Ook TE stoer zonder zonnebril. 😎


Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors