Bussum Cultureel

De zon scheen! Ons geweldige team stond paraat! Ballonnen: check! De mobiele keuken van Food Bazar Najjar maakte gisteren overuren op Bussum Cultureel! Alle ingrediënten voor een succesvolle middag waren aanwezig! En massa's bezoekers wilden wel eens kennismaken met de Syrische keuken. En met de chefkoks natuurlijk :-) Schalen vol met foodies en goodies waren binnen no time verorberd. Complimenten voor al dat heerlijke eten vlogen over tafel. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar doen we niet. Het was gewoon een waan-zin-nig mooie dag. Met prachtig teamwerk, liefde, samenwerking en veel vrolijkheid. Dit is waar we het voor doen. Dit is waar het allemaal over gaat. Shukran lieve mensen!! Wordt vervolgd!! Jamjamjam... :-)

#foodbazarnajjar #bussumcultureel #teamwork #menukaart #vrolijkheid #falafel #ballonnen #feest

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors