WereldMuziekFestival


Vandaag is iedereen welkom op het WereldMuziekFestival! Er is muziek uit alle windstreken, heeeeerlijk eten en vrolijkheid uit vele landen en culturen. Kom dansen onder de Plataan op de Ruijterlaan! Via www.wereldbbq.nl kun je een kaartje bestellen. Kaartjes bestellen is fijn. Lukt dat niet? Dan kun je ook bij de ingang een kaartje kopen. Familie en vrienden spontaan meenemen: altijd! Vinden wij super gezellig! Tot zaterdag! Doen we een dansje! 🎼💃

#wereldmuziek #festival #foodbazarnajjar #food #music #sing #dance

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors