Fietsenmaker


Graag stellen wij aan jullie voor: Pascale! Sinds deze week te vinden op het Schoolplein onder de Plataan: onze geweldige "eigen" fietsenmaker!

Pascale is ergotherapeut in een verpleeghuis en vertelt: "Ik heb dit een tijdje combi gedaan met fietsenmaken bij twee fietsenmakers in Amsterdam. En heb daar ontzettend veel geleerd! Ook de liefde voor het vak. Ik ben graag technisch bezig. En doe nu naast ergo ook vrijwilligerswerk. Op vrijdag op een kinderboerderij in Amsterdam en op dinsdag bij de AltijdWerkPlaats van Elk Gooisch Matras. Superleuk en heel veel zin in! Laat die fietsen maar doorkomen!"

En nu we het daar toch over hebben, Pascale zou heel graag een oproep willen doen voor de volgende materialen en onderdelen. Zodat ze van oude fietsen weer een goede tweedehands kan maken. Komt 'ie!

- Tweedehands fietsen. 10-20 om te beginnen? Stadsfietsen met terugtraprem zijn meest duurzaam en goedkoop en eenvoudigst in onderhoud.

- Onderdelen, kettingen, tandwielen, banden, kogeltjes, spatbord beugels, pedalen en varia kleine boutjes en moertjes.

Bedankt en groetjes! Pascale

#fietsenmaker #altijdwerkplaats #fietsen #onderdelen

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors