Custom Made


Van dik hout zaagt men planken. En in de AltijdWerkPlaats weten ze daar wel raad mee. Sally en Monica vonden laatst in een bouwcontainer prachtige oude planken. Deden een beetje 'dumpster diving' en die planken worden nu in de AWP getransformeerd tot de mooiste shutters (luiken) die je ooit gezien hebt! Ze zijn elke dag bezig van niets iets te maken. En doen dat ongelooflijk goed! Het mooie is dat er voornamelijk gerecyclede materialen gebruikt worden. Bijvoorbeeld voor de plantenbakken. Die zijn echt gemaakt voor een overload geraniums. Of ander kleurige bloeiers! En zo worden er ook custom made bedden gemaakt. Zoals laatst op een zolder. Om een steunbalk heen. Of een schoenenkast voor een oude dame. Die deze dame na haar dood ook graag zou willen gebruiken als kist. En dat doen Sally en Monica dus ook. Ze maken kisten van puur gerecycled materiaal. Waarin je begraven kan worden. Hoe mooi is dat. Al vijfentwintig jaar werken ze samen. Absoluut teamwork! Kom eens langs op de AltijdWerkPlaats voor meer info. Of om de laatste projecten te bekijken. En heb je zelf ideeën? Laat het ons weten!

#custommade #sallymonica #recycle #materialen #teamwork #vandikhout

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors