Naaimachine


WIJ ZOEKEN: Een moderne naaimachine (svp geen museumstuk :-) ) voor kleermaker Raid! Raid is Syriër, komt uit Aleppo en is in zijn eentje naar Nederland gekomen. Hij zit nu nog in het AZC maar heeft een huis gevonden in Hilversum. En hij wil supergraag vanuit huis gaan kleermaken. Heb je een naaimachine en wil je deze doneren? Laat ons weten ajb! ps wij zoeken ook cement voor onze waterbaan in de moestuin. Heb je nog een zak over? We horen het graag! Deel of Like dit bericht if you like! 👍🏽 Dank! Shukran!

#naaimachine #gevraagd #kleermaker #donatie

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors