Opknappers


Wat hebben we bij Elk Gooisch Matras toch een kanjers en talenten rondlopen! Daarom zetten we vandaag Ditha Batelaan even in the spotlights. Sinds januari is zij elke week te vinden in de AltijdWerkPlaats bij EGM. Worden er meubels binnengebracht die een beetje extra aandacht verdienen? Dan geeft Ditha ze een tweede leven. En worden ze dankbaar in gebruik genomen door onze shoppers: statushouders, nieuwe medelanders en klanten van de voedselbank. Zelf zegt ze: "Klussen vind ik heerlijk. Doe ik al zo'n 30 jaar. Ik heb verschillende werkplekken gehad. Antikraak in Bussum en in de oude pastorie. En nu fijn een eigen plek in de AltijdWerkPlaats. Ik vind het superleuk om oude meubels op te knappen en een nieuwe uitstraling geven. Niet zo zeer brocante maar ieder meubel heeft altijd zijn eigen verhaal. Ik probeer sterk te zijn in eenvoud. Ik help graag mensen die van een minimum moeten leven. Worden zij blij van. En ik ook!" Ditha: wij zijn superblij met jou!!

#altijdwerkplaats #klussen #Ditha #talent #oudemeubels #tweedeleven

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors