Feestje!


Jemig de pemig. Wat een ge-wel-dig leuk feestje gisteravond op het Plein onder de Plataan! Allemaal fijne mensen, uit alle delen van de wereld. En er was muziek! Ook uit alle windstreken. De salsa zwierde met passie over het plein. Stilzitten was er niet bij. De hele zomeravond is volop gedanst en de wereldmuziek bruiste door de hele Piet Heijnlaan. De Syrische keuken was de hele avond volop bezig met het verzorgen van de inwendige mens. En oh wauw: wat was het weer smullen!! Food Bazar Najjar en consorten heeft zichzelf weer overtroffen!! Wat een prachtige avond! Dank iedereen voor zoveel vrolijkheid en verbondenheid!! ps het team van EGM heeft na het feestgedruis met bubbels en enthousiasme de vuurplaats officieel in gebruik genomen. Het bleef nog lang gezellig in de moestuin... :-)

#wereldmuziek #festival #pleinonderdeplataan #foodbazarnajjar #feestje #dans #zing #zomeravond

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors