Oproep Najjar


OPROEP! Sterke handen met rijbewijs gezocht! Wie vindt het leuk om Najjar te helpen met het ophalen en brengen van spullen? Het is wel belangrijk dat je sterk bent, een rijbewijs hebt en een goed gevoel voor humor :-) Wij zoeken iemand voor de dinsdag en/of donderdag van 09.00-14.00 en/of zaterdag van 10.00 tot 12.00. Het is heel fijn als je alle drie de dagen kunt, maar één dag is ook al meer dan goed. Wij kunnen helaas geen salaris bieden maar je belandt wel in een heel gezellig team van vrijwilligers. Heb je interesse of weet je iemand die het leuk zou vinden om ons structureel te helpen? Laat het ons ajb via een bericht weten. Delen is lief!

#oproep #sterkemanvrouw #rijbewijs #halenbrengenspullen #flexibelinzetbaar #vrijwilliger

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors