Spelen


Herfst! De blaadjes kleuren en vallen. En de kinderen vinden het heerlijk op het Plein onder de Plataan. Lekker samen taarten bakken in de zandbak. Stoer met de karren op sjouw. En natuurlijk even scharrelen met de kippetjes! Want het hok staat open... En wat zien we in het fietsenhok?! Oh jee... De kinderen spreken elk hun eigen taal. Maar spelen is universeel. Daar heb je geen woorden bij nodig. En dat vinden wij dan weer zo super om te zien! Worden wij blij van!

PS en vandaag is ook Coming Out Day. Vieren wij!

#spelen #universeel #kinderen #uitvelewindstreken #kippen #taartenbakken

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors