Luiken hangen!


Yes! De luiken hangen!! En dat zullen we even uitleggen. Op een avond vonden Sally en Monica de meest mooie planken in een container. En omdat deze powervrouwen altijd werken met gerecyclede materialen, betekende dat een avondje dumpster diving. :-) Na weken van voorbereiding, zagen, schuren, verven, afwerken... is het zover. De luiken zijn ready to go en kwamen vandaag aan op hun nieuwe eindbestemming: een gevel en raampartij ergens in het Gooi. En wat is het mooi geworden!! Wat een prachtige klus! Klasse werk meiden!!

#altijdwerkplaats #handmade #luiken #recycledmateriaal #hout #dumpsterdiving

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors