Fiets & Film

19.10.2016

Wat een enerverende en inspirerende dag was het gisteren weer in The Gym! Even een korte samenvatting: MEGA veel kleding uitgezocht (graag even kledingstop!). Lokalen helemaal leeggehaald door ander team en een stagiair (nieuwe projecten!). Een filmploeg die daar dan weer tussendoor liep en cool bleef. Een superfijne groepsfoto is gemaakt (van een deel van de vrijwilligers). Samen geluncht mmmm, een gezin met 3 meisjes heeft geshopt. Gesjouwd en hele bulk spullen voor gezin dat er vanmorgen was staat gereed. Veel extra mensen vandaag. En ook "onze" fietsenmaker. Die en passant even een bandje plakte. En een kind superblij maakte met een fietsbare fiets. Zadel omlaag, voeten fijn weer veilig op de straat. Fietsen maar! Wat een heerlijk dynamisch team!! En wat fijn dat we weer zoveel mensen blij hebben kunnen maken! Helemaal TOP.

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent nieuws Broedplaats
Please reload

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart)

info@broedplaatsgooisemeren.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors