Verf


OPROEPJE! Wij hebben snode plannen! 29 oktober gaan we bij EGM de noodlokalen schilderen. Voor supermooie nieuwe projecten! En daarvoor hebben wij verf nodig. Veeeeeel verf. Bijvoorbeeld 4 liter zijdeglans voor houtwerk en ook 20 liter 9010 op waterbasis. En dan natuurlijk rollers voor de muurverf, kwasten, verfreiniger en schuurpapier. Kortom: alles wat je maar kunt bedenken voor het oppimpen van twee lokalen. En last but not least hebben we tijdelijk een kledingstop, maar zijn we wel naarstig op zoek naar dames t-shirts met lange mouwen, handdoeken, dekbedden, schone kussens en schone matrassen. En borden. Die hebben we niet meer in voorraad. :-) Dank dank bij voorbaat lieve mensen! Like and share if you like!

#oproep #verf #kwasten #waterbasis #zijdeglans #pimpen #noodlokalen

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors