Brugklas


Wat een mooie dag weer. Vanochtend allereerst een hele vrachtwagen vol richting Den Bosch gestuurd (ja, ja we zijn landelijk bekend!) en vervolgens mensen in Weesp blij gemaakt met de nodige meubeltjes. Toen we bijna klaar waren met alles weer een beetje op zijn plek te zetten, de boel schoon te maken, etc. kwam Jorn binnen. Jorn kennen we nog van het Roland Holstcollege in Hilversum. Vorige week hebben we meegedaan aan de goede doelen-markt aldaar (voor alle brugklassers) en Jorn was gelijk enthousiast. Vandaag kwam hij niet alleen langs met de nodige ingezamelde spulletjes, maar ook om zich als vrijwilliger aan te melden. Hoe blij word je daar van? Zo mooi om te zien dat kinderen betrokken zijn. Zo hebben we van de week Menno langs gehad die stage loopt vanuit de HvA in Amsterdam en Isabelle vanuit de International School in Hilversum. Enorm lief, lieve mensen. Fijn dat jullie ons zo willen helpen!

#stagiaires #goededoelenmarkt #brugklasser #vrijwilliger

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors