Donatie AWP


Dit is Rob Kuiper. Rob kwam vandaag de Gym binnenlopen met een vraag. Hij was namelijk jarig geweest. En nu gaat hij vrijdag zijn feestje vieren met vrienden. Zijn vrienden hadden hem gevraagd wat hij graag wilde hebben voor zijn verjaardag. Maar, Rob wil eigenlijk niks hebben. Want hij is 60 geworden. En heeft alles al! Toen kwam hij op het idee om zijn vrienden te vragen om een donatie. Voor de AltijdWerkPlaats. En dat kwam Rob dan weer aan ons vragen. Of wij dat ook een goed idee vinden? En of hij dan ook even mocht kijken op de AWP. Ja natuurlijk! Lieve Rob, wij vinden het fan-tas-tisch!!! Superveel dank! Gefeliciteerd! En een onwijs leuk feestje gewenst met je vrienden!!

#donatie #AWP #jarig #cadeautje #aanschafmaterialen #superlief

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors