Oranje gift!


Wat een vrolijke pot verf staat daar op het Plein onder de Plataan! Grote dank aan de Wilhelminakerk voor deze mooie oranje gift! :-) De vrijwilligers van Elk Gooisch Matras staan namelijk in de startblokken. Want zaterdag (de 29ste) worden de noodlokalen geverfd. Zodat er weer ruimte is voor superleuke nieuwe projecten! Heb je tijd en zin om zaterdag (vanaf 10.00 uur) te helpen schilderen?? Kom dan ZEKER langs want wij hebben nog wat helpende handen nodig! We gaan eerst alles ontvetten, dan schuren, daarna de muren sauzen en tot slot het houtwerk schilderen. Dus trek je schilderskleding aan en dan zorgen wij voor lunch! Vele handen...!!

#oranje #gift #wilhelminakerk #nieuweprojecten #noodlokalen #pleinonderdeplataan

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors