Vele handen!

29.10.2016

WAUW. Wat een prachtige, enerverende dag bij Elk Gooisch Matras!! Want vandaag zijn de noodlokalen geverfd. De Vestingh Verf & Glas doneerde ons verf. Veel verf! En ook rollers voor die muurverf, kwasten, verfreiniger en schuurpapier. Kortom: alles wat je maar kunt bedenken voor het oppimpen van twee lokalen. Wij zijn er superblij mee! En konden volop aan de slag! Onze jongste stagiaires waren er ook. En stonden met verf in de haren en de schoenen ongelooflijk hard te werken. Net als de rest van ons mooie team! Ook aan de inwendige mens is vandaag gedacht. Zo was er pompoensoep uit eigen moestuin mmmm, heerlijke broodjes en nou ja. Alles wat je maar kan eten met de verfspetters in je haren. Nieuwe projecten in de noodlokalen kunnen van start en zijn nog maar een verfstap van ons verwijderd! Lieve vrijwilligers, geweldig team: allemaal superveel dank en shukran!! En buurtbewoners: kom vooral langs om al dat prachtwerk te bewonderen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent nieuws Broedplaats
Please reload

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart)

info@broedplaatsgooisemeren.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors