Kast & Kruik


Heel graag vragen wij jullie hulp voor het volgende! Door alle mooie giften en donaties begint onze Gym weer uit te puilen! Daarom zijn wij op zoek naar kasten. Kleine kasten, grote kasten, kledingkasten. In allerlei soorten en maten. Kasten waarin wij alle spulletjes weer overzichtelijk kunnen opruimen. Ook zijn wij dringend op zoek naar spulletjes voor onze baby afdeling. Zoals kruiken en kruikzakken, babydekentjes van wol of katoen. Zodat alle kindertjes weer lekker warm de winter in gaan! Dank bij voorbaat, namens ons hele team en de baby's!!

#gevraagd #kasten #kledingkasten #babyspulletjes #kruiken #dekentjes

Recent nieuws Broedplaats

Bezoekadres: voormalige school op de De Ruijterlaan 24a/Piet Heinlaan 54, Bussum (kaart) of op de Amersfoortsestraatweg 117, Laren op het terrein van De Groene Afslag.

info@broedplaatsgooisemeren.nl

post@altijdwerkplaats.nl

RSIN:  857708260. Bank: NL41TRIO0338661220. KvK: 69054932

Onze sponsors